dnes je 1.10.2023

Hrozby spojené s technológiami umelej inteligencieGarancia

7.9.2023, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kybernetická bezpečnosť v roku 2023ZáznamGarancia

4.9.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:38:56

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmena zákona o oznamovaní protispoločenskej činnosti v roku 2023 - praktické upozorneniaZáznamGarancia

2.8.2023, JUDr. Pavel Nechala, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:32:40

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nariadenie o všeobecnej bezpečnosti výrobkov v roku 2023ZáznamGarancia

2.8.2023, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:28:43

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Varovanie v súvislosti s voľbami do NR SR 2023Garancia

1.8.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Od septembra bude platiť nová vyhláška NBÚ k bezpečnostným opatreniamGarancia

31.7.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Meta Platforms a i. (Všeobecné podmienky používania sociálnej siete)Garancia

20.7.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensko je novým členom Iniciatívy proti ransomvéruGarancia

13.7.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Umelá inteligencia a ochrana osobných údajovGarancia

12.6.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Varovanie pred aktívne zneužívanou zraniteľnosťou vo WordPress plugineGarancia

29.5.2023, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovenské firmy a inštitúcie môžu získať granty na zavádzanie digitálnych technológií priamo od Európskej komisieGarancia

24.5.2023, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Najvyšší kontrolný úrad SR: Digitalizácia je cestou k väčšej transparentnostiGarancia

19.5.2023, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Najzásadnejšie zmeny, ktoré prináša novela zákona o ochrane oznamovateľovGarancia

12.5.2023, Zdroj: Úrad na ochranu oznamovateľov

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

SK-CERT odporúča: Nepoužívajte verejné USB nabíjacie staniceGarancia

12.5.2023, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Čo robiť ak vám dodávateľ oznámil, že bol zasiahnutý ransomvéromGarancia

11.5.2023, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Elektronická komunikácia podnikateľov s úradmiZáznamGarancia

2.5.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:44:52

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

EK navrhuje ďalšie úpravy v oblasti kybernetickej legislatívyGarancia

28.4.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Komisia navrhla akt o kybernetickej solidariteGarancia

20.4.2023, Zdroj: SITA

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnosť detí v digitálnom priestore aktuálnou témou Večernej školyGarancia

13.4.2023, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Umelá inteligencia predstavuje bezpečnostný problém

13.4.2023, Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ako docieliť, aby sa deti cítili bezpečne na internete?Garancia

30.3.2023, Zdroj: Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Národná kyberbezpečnostná hra CyberGame otvára druhý ročníkGarancia

6.3.2023, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Varovanie pred zvýšeným rizikom kybernetických útokovGarancia

28.2.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

ENISA aktualizovala metodiku analýzy rizíkGarancia

27.2.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vláda schválila podporu kvantovej komunikačnej siete, ktorá bude znamenať zásadné zvýšenie kybernetickej bezpečnosti SlovenskaGarancia

15.2.2023, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Neprelomiteľná kvantová sieť sa na Slovensku stáva realitou - na zvýšenie kyberbezpečnosti a špičkové laboratóriá pôjde vyše 8 miliónov eurGarancia

3.2.2023, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Najčastejšie otázky k poskytovaniu AVMS na platformách na zdieľanie videíGarancia

2.2.2023, Zdroj: Rada pre mediálne služby

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nové pravidlá v oblasti kybernetickej bezpečnosti - Smernica NIS 2ZáznamGarancia

31.1.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:42:23

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovenská legislatíva príkladom pre EurópuGarancia

27.1.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov