dnes je 26.5.2024

Interná smernica pre riešenie bezpečnostných incidentovGarancia

3.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o bezpečnostných štandardoch pre informačné systémy obceGarancia

2.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Interná smernica o kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica pre riadenie internej bezpečnosti v oblasti ochrany osobných údajov a kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

26.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Checklist zabezpečenia jednotlivých činností v rámci GDPRGarancia

26.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Záznam o vykonanej kontrole spracúvania osobných údajovGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán kontrol, výkon kontrol, vedenie knihy o incidentochGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

23.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

22.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensko čaká novela kyberzákona - návrhy k nej môže posielať aj verejnosťGarancia

22.4.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

18.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Odštartoval európsky projekt NIS2SKGarancia

18.4.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica pre prijatie nových zamestnancov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

17.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hrozia útoky, deepfake videá aj pokusy o ovplyvňovanie verejnej mienkyGarancia

18.3.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Umelá inteligencia má potenciál stať sa hlavným nástrojom zmien v histórii ľudstvaGarancia

14.3.2024, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kybernetická bezpečnosť v roku 2024ZáznamGarancia

14.3.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 01:00:31

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnejší digitálny svet: Do účinnosti vstupuje akt o digitálnych službáchGarancia

22.2.2024, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

EDPB spúšťa nástroj na kontrolu webových stránokGarancia

31.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Predpovede NBÚ na rok 2024: Nová smernica a staronové útokyGarancia

15.1.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

V medzirezortnom pripomienkovom konaní je návrh vyhlášky o zaručenej konverziiGarancia

20.12.2023, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Cyber security v roku 2024PodcastGarancia

18.12.2023, Martin Florián, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka záznamu: 00:47:32

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensku chýbajú audítori kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.11.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hrozby spojené s technológiami umelej inteligencieGarancia

7.9.2023, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kybernetická bezpečnosť v roku 2023ZáznamGarancia

4.9.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:38:56

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmena zákona o oznamovaní protispoločenskej činnosti v roku 2023 - praktické upozorneniaZáznamGarancia

2.8.2023, JUDr. Pavel Nechala, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:32:40

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nariadenie o všeobecnej bezpečnosti výrobkov v roku 2023ZáznamGarancia

2.8.2023, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:28:43

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Varovanie v súvislosti s voľbami do NR SR 2023Garancia

1.8.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Od septembra bude platiť nová vyhláška NBÚ k bezpečnostným opatreniamGarancia

31.7.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Meta Platforms a i. (Všeobecné podmienky používania sociálnej siete)Garancia

20.7.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensko je novým členom Iniciatívy proti ransomvéruGarancia

13.7.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov