dnes je 3.7.2022

Verejná konzultácia EDPB k Usmerneniam o certifikácii ako nástroji na prenosyGarancia

1.7.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci LeistritzGarancia

30.6.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Posúdenie vplyvu na ochranu údajovGarancia

29.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Novela infozákona schválená parlamentomGarancia

27.6.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Ligue des droits humainsGarancia

23.6.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracúvaním osobných údajovGarancia

22.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnosti zamestnancov súvisiace s GDPRGarancia

15.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Často kladené otázky k štandardným zmluvným doložkámGarancia

14.6.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rezort práce zintenzívňuje ochranu detí aj v digitálnom priestoreGarancia

10.6.2022, Zdroj: Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmluva o spracúvaní osobných údajovGarancia

8.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Deti sú v digitálnom priestore bez kontrolyGarancia

6.6.2022, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Úlohy zodpovednej osoby (Data protection officer)Garancia

1.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT varuje pred šírením malvéru FlubotGarancia

31.5.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Správne nastavenie získavania súhlasu so spracúvaním a ukladaním súborov cookies webových stránokGarancia

30.5.2022, Zdroj: Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR a zamestnávateľGarancia

25.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Spustená ďalšia fáza zberu dát pre Informačný systém sociálnych služiebGarancia

24.5.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Doplnenie zákona o ochrane osobných údajov od 30.3.2022Garancia

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Chystá sa digitálna podpora seniorov z Plánu obnovyGarancia

23.5.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Marketingové volania a rozposielanie marketingových e-mailov v súlade s GDPR v roku 2022ZáznamGarancia

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:48:39

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracovanie osobných údajov odídencov mzdovej agende 2022ZáznamGarancia

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:40:56

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Prenos údajov do tretích krajínZáznamGarancia

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:41:06

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejná konzultácia EDPB k Usmerneniam o používaní technológie na rozpoznávanie tváre v oblasti presadzovania právaGarancia

20.5.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejná konzultácia EDPB k Usmerneniam o výpočte pokút podľa všeobecného nariadenia o ochrane údajovGarancia

19.5.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákon o kybernetickej bezpečnosti v kockeGarancia

17.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Google mení pravidlá a nové ransomvérové skupinyGarancia

17.5.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Viac ako tretina slovenských seniorov je izolovaná od digitálneho sveta - z Plánu obnovy sa im poskytnú školenia aj špeciálne tabletyGarancia

16.5.2022, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Akceptačný list k DSS vybavíte aj elektronickyGarancia

13.5.2022, Zdroj: slovensko.sk

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test proporcionality podľa GDPRGarancia

11.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Meta Platforms IrelandGarancia

10.5.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Infografika k ochrane pred podvodnými emailamiGarancia

6.5.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Obsah bezpečnostnej dokumentácie podľa GDPRGarancia

4.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Podvodný e-mail o exspirácii platnosti doményGarancia

28.4.2022, Zdroj: slovensko.sk

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nevyžiadaná komunikácia a zákon o elektronických komunikáciáchGarancia

27.4.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Kamerový systém v súlade s GDPRGarancia

25.4.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer