dnes je 9.12.2022

Súhlas so spracovaním osobných údajov a informovanie dotknutej osobyGarancia

8.12.2022, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

8.12.2022, Verlag Dashofer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Checklist zabezpečenia jednotlivých činností v rámci GDPRGarancia

7.12.2022, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Záznam o vykonanej kontrole spracúvania osobných údajovGarancia

7.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán kontrol, výkon kontrol, vedenie knihy o incidentochGarancia

6.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

2.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Atrapy kamier na pracoviskuGarancia

30.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

30.11.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica pre prijatie nových zamestnancov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

29.11.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracovanie údajov samosprávami a školamiZáznamGarancia

29.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:52:01

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zabezpečenie webového sídla šifrovanímGarancia

25.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Grantový program Zrelý na dobu digitálnu 2022Garancia

24.11.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Informácia k certifikácií a akreditáciíGarancia

23.11.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spoloční prevádzkovateliaGarancia

22.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Profilovanie dotknutej osobyGarancia

16.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nové povinnosti pre poskytovateľov platobných služiebGarancia

16.11.2022, Zdroj: Finančná správa SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Práva dotknutej osobyGarancia

11.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Proximus (Annuaires électroniques publics)Garancia

10.11.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kybernetická bezpečnosť v malých a stredných podnikochZáznamGarancia

9.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:49:48

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Dozorný orgán v oblasti ochrany osobných údajovGarancia

7.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pravidelné školenie zamestnancov v oblasti ochrany osobných údajovGarancia

31.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci DigiGarancia

31.10.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vyhláška 286/2022 Z. z. Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb Slovenskej republikyZáznamGarancia

28.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:38:53

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Koalitsia "Demokratichna Bulgaria - Obedinenie"Garancia

27.10.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamerový systém v bytovom domeGarancia

25.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zverejňovanie rodného čísla dotknutej osobyGarancia

11.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pozor na podvodné telefonátyGarancia

5.10.2022, Zdroj: Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Chyby zamestnancov v oblasti ochrany osobných údajovGarancia

4.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Spracúvanie osobných údajov v zmluváchGarancia

4.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Podnikatelia pozor: Kedy je povinnosť na propagáciu tovarov alebo služieb použiť číslo s predvoľbou (0)888?Garancia

4.10.2022, Zdroj: Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Likvidácia osobných údajovGarancia

27.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Monitorovanie zamestnancov na pracoviskuGarancia

27.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer