dnes je 26.5.2024

Výklad k zákonu č. 99/2024 Z. z. - Zákon o centrálnom informačnom systéme štátnej službyGarancia

17.5.2024, JUDr. Renáta Považanová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov pri práci účtovníkaZáznamGarancia

17.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:50:40

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Dokumenty k mechanizmu nápravy podľa Rámca pre ochranu osobných údajov medzi EÚ a USAGarancia

9.5.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

29.4.2024, Verlag Dashofer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov a informovanie dotknutej osobyGarancia

29.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

26.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Checklist zabezpečenia jednotlivých činností v rámci GDPRGarancia

26.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Záznam o vykonanej kontrole spracúvania osobných údajovGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán kontrol, výkon kontrol, vedenie knihy o incidentochGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

23.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

22.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

18.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica pre prijatie nových zamestnancov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

17.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci IAB EuropeGarancia

4.4.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov pri práci stavebníka a architektaZáznamGarancia

2.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:44:36

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Landeshauptstadt WiesbadenGarancia

27.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci OC/KomisiaGarancia

27.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci MediaMarktSaturnGarancia

20.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Újpesti Polgármesteri HivatalGarancia

19.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hrozia útoky, deepfake videá aj pokusy o ovplyvňovanie verejnej mienkyGarancia

18.3.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Endemol Shine FinlandGarancia

13.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Direktor na Glavna direkcija „Nacionalna policia“ pri MVR - SofijaGarancia

23.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie o dočasnom zastavení poskytovania písomných konzultáciíGarancia

22.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Metodické usmernenie č. 1/2023 Monitorovanie kamerovými zariadeniami fyzických osôb na rodinnom domeGarancia

22.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Österreichische DatenschutzbehördeGarancia

7.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pravidlá poskytovania písomných konzultácií v oblasti ochrany osobných údajovGarancia

6.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Krankenversicherung NordrheinGarancia

5.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

EDPB spúšťa nástroj na kontrolu webových stránokGarancia

31.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Gemeinde Ummendorf a vo veci Natsionalna agentsia za prihoditeGarancia

29.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Predpovede NBÚ na rok 2024: Nová smernica a staronové útokyGarancia

15.1.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Krankenversicherung NordrheinGarancia

12.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

V medzirezortnom pripomienkovom konaní je návrh vyhlášky o zaručenej konverziiGarancia

20.12.2023, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov v roku 2024ZáznamGarancia

19.12.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:35:49

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci SCHUFA Holding (Určenie skóre) a vo veci SCHUFA Holding (Odpustenie zostatku dlhu)Garancia

18.12.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Nacionalinis visuomenės sveikatos centras a vo veci Deutsche WohnenGarancia

15.12.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Ligue des droits humains (Overenie spracúvania dozorným orgánom)Garancia

1.12.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejná konzultácia EDPB k Usmerneniam o technickom rozsahu pôsobnosti čl. 5 ods. 3 ePrivacy smerniceGarancia

27.11.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Gesamtverband Autoteile-Handel (Prístup k informáciám o vozidlách)Garancia

22.11.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov