dnes je 3.7.2022

Účely spracúvania osobných údajovGarancia

28.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ako správne ohraničiť účely spracúvania osobných údajov v záznamoch o spracovateľských činnostiachArchív

2.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vplyv novej právnej úpravy na požiadavky a postupy pri spracúvaní osobných údajov na účely marketingu - porovnanieZáznamGarancia

12.2.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:34:39

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test zlučiteľnosti podľa GDPRGarancia

26.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test kompatibility v roku 2018

17.10.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Obsah bezpečnostnej dokumentácie podľa GDPRGarancia

4.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zabezpečenie priebehu volieb a ochrana osobných údajov voličov

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnostný projekt podľa GDPRGarancia

22.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

21.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Štandardná a špecifická ochrana osobných údajovGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nové definície pojmov v GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o pravidlách a postupoch spracovania a ochrany osobných údajov pri zabezpečovaní personálno-mzdovej agendyGarancia

20.4.2022, Ing. Zuzana Neupauerová, PhD., JUDr. Juraj Mezei, PhD., Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Informácia o spracúvaní osobných údajov - Pre informačný systém: IS oznamovanie protispoločenskej činnostiGarancia

7.1.2022, Zdroj: Regionálny úrad verejného zdravotníctva Veľký Krtíš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výslovný súhlasGarancia

12.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnosť IS/ITGarancia

17.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výklad pojmov: Informačný systémArchív

15.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nástup novej legislatívy v oblasti ochrany osobných údajov - krátky sprievodca pre mestá a obce

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Často kladené otázky k Nariadeniu a zákonu č. 18/2018 z. z.

4.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmluva o spracúvaní osobných údajovGarancia

8.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozdiel medzi testom zlúčiteľnosti a balančným testom z hľadiska GDPR v roku 2018

17.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oprava nesprávnych osobných údajovGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajov od 25.5.2018Garancia

24.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Osobitné situácie zákonného spracúvania osobných údajovGarancia

7.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Posúdenie vplyvu na ochranu údajovGarancia

29.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dotknutá osobaGarancia

29.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Autoriteit ersoonsgegevensGarancia

30.3.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti a úlohy zodpovednej osobyGarancia

18.4.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hlavné zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

4.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Získanie súhlasu dotknutej osobyGarancia

21.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Písomné poverenieGarancia

15.4.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákonnosť spracúvania osobných údajovGarancia

19.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti zamestnancov súvisiace s GDPRGarancia

15.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Valsts ieņēmumu dienestsGarancia

1.3.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana údajov na základe všeobecného nariadenia o ochrane údajov

28.1.2019, Zdroj: EUROPA - Portál Evropské unie (http://europa.eu/index_sk.htm) (http://europa.eu/index_sk.htm)

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Aplikačné problémy definície pojmu SprostredkovateľArchív

13.6.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Internetové obchody a GDPRGarancia

5.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Fotografie a ich použitie z hľadiska GDPR

26.8.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vyhlásenie EDPB o spracúvaní osobných údajov v súvislosti s prepuknutím ochorenia COVID-19

23.3.2020, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Meranie telesnej teploty zamestnancov v čase pandémie a GDPRArchív

3.4.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer