dnes je 9.12.2022

Doplnenie zákona o ochrane osobných údajov od 30.3.2022Garancia

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnosti prevádzkovateľov podľa GDPR a zákona o ochrane osobných údajov v roku 2022ZáznamGarancia

31.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:48:08

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajovGarancia

31.1.2018, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti a úlohy zodpovednej osobyGarancia

24.11.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Právo dotknutej osoby informovanosť o všetkých osobných údajochGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o pravidlách a postupoch spracovania a ochrany osobných údajov pri zabezpečovaní personálno-mzdovej agendyGarancia

25.11.2022, Ing. Zuzana Neupauerová, PhD., JUDr. Juraj Mezei, PhD., Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test zlučiteľnosti podľa GDPRGarancia

26.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Odkiaľ prišla problematika ochrany osobných údajov?Archív

25.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamerový systémGarancia

25.11.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosť určenia zodpovednej osobyGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozosielanie marketingových e-mailov a GDPR v roku 2020Archív

30.11.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákonnosť spracúvania osobných údajovGarancia

19.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov z pohľadu správcu bytového domu v roku 2019

28.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

2.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zverejňovanie osobných údajov zamestnancovGarancia

24.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Priama aplikovateľnosť GDPRGarancia

14.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kontrola spracúvania osobných údajov - Plán kontrol na rok 2022Garancia

4.2.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov, Zdroj: Verlag Dashöfer

Základné zásady spracúvania osobných údajovGarancia

14.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Osobné údaje detíGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Posúdenie rizík súvisiacich so spracúvaním osobných údajovGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Písomné poverenieGarancia

24.11.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hlavné zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

4.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výzva na predkladanie návrhov na kandidáta na predsedu Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republikyGarancia

31.12.2021, Zdroj: Úrad vlády Slovenskej Republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pôsobnosť nového zákona podľa GDPRGarancia

12.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

K billboardom „XXX áno, GDPR nie."Archív

9.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Účely spracúvania osobných údajovGarancia

28.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

VYDÁVANIE VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉHO NARIADENIA PRI STANOVOVANÍ MIESTNYCH POPLATKOVGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Samospráva a nová legislatíva v oblasti ochrany osobných údajov

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

RozhodnutieGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie IIGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Návrh zákona o ochrane, podpore a odmeňovaní osôb aktívne bojujúcich proti korupcii - dôvodová správaGarancia

19.1.2022, Zdroj: Národná rada Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

9/1995 Zbierka ÚSGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

ZÁKLADNÉ PRÁVO ÚČASTNÍKOV KONKURZNÉHO KONANIA NA SLOBODNÝ PRÍSTUP K INFORMÁCIÁMGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nález ÚSGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie prevádzkovateľa o porušení ochrany osobných údajov Úradu na ochranu osobných údajov SRGarancia

21.1.2022, Zdroj: Slovensko.sk ústredný portál verejnej správy, Zdroj: Verlag Dashöfer

Informácia o spracúvaní osobných údajov - Pre informačný systém: IS oznamovanie protispoločenskej činnostiGarancia

7.1.2022, Zdroj: Regionálny úrad verejného zdravotníctva Veľký Krtíš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Vyriausioji tarnybinės etikos komisijaGarancia

19.8.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov