dnes je 16.4.2024

Základné zásady spracúvania osobných údajovGarancia

14.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Digi

31.10.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Direktor na Glavna direkcija „Nacionalna policia“ pri MVR - SofijaGarancia

23.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Norra Stockholm Bygg

17.3.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zálohovanie dát v praxi a GDPRGarancia

12.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výklad pojmov: Spracúvanie osobných údajovArchív

11.3.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

Odkiaľ prišla problematika ochrany osobných údajov?Archív

25.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smernica na ochranu osobných údajovArchív

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana utajovaných skutočnostíGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Stanovisko ÚOOÚ SR k meraniu teploty na pracoviskách

17.4.2020, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Atrapy kamier na pracoviskuArchív

30.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Vyriausioji tarnybinės etikos komisija

19.8.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci SCHUFA Holding (Určenie skóre) a vo veci SCHUFA Holding (Odpustenie zostatku dlhu)Garancia

18.12.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnosť IS/ITGarancia

17.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Valsts ieņēmumu dienests

1.3.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Meranie telesnej teploty zamestnancov v čase pandémie a GDPRArchív

3.4.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

POVINNOSŤ „POVINNÝCH OSÔB" SPRÍSTUPNIŤ ÚDAJEGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

POSTUP ORGÁNOV VEREJNEJ MOCI PRI ZABEZPEČOVANÍ ZÁKLADNÉHO PRÁVA NA INÚ PRÁVNU OCHRANUGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Garancie práva na sukromie pri získavaní počítačových údajov v trestnom konaníGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov