dnes je 3.7.2022

Rozosielanie marketingových e-mailov a GDPR v roku 2020Archív

30.11.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

Meranie telesnej teploty zamestnancov v čase pandémie a GDPRArchív

3.4.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

Eprivacy v roku 2020

15.1.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Poučenie alebo sprostredkovateľská zmluva pre externe spolupracujúce osoby ?

2.9.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamery a evidencia vstupu u prenajímateľa z pohľadu GDPR

30.8.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Fotografie a ich použitie z hľadiska GDPR

26.8.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas zamestnanca s fotografiou z pohľadu GDPR v roku 2019

15.7.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Osobný dotazník - kopírovanie dokladov zamestnancov podľa GDPR v roku 2019

15.7.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oslovovanie nových zákazníkov a ponúknutie služby z pohľadu GDPR v roku 2019

4.6.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejné akcie a vytváranie fotografií podľa GDPR v roku 2019

22.3.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sprostredkovateľská zmluva z pohľadu GDPR v roku 2019

12.2.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Obsah dokumentu bezpečnostnej smernice v roku 2019

30.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Prenos osobných údajov pri práci na firemnom notebooku v zahraničí v roku 2019

17.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Osobné údaje zamestnancov v roku 2019

15.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Určenie právneho základu pre GDPR v roku 2019

7.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Odhlásenie zodpovednej osoby z registra na úrade pre ochranu osobných údajov v roku 2019

4.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Informácie na webovej stránke ohľadom GDPR vo viacerých jazykoch

3.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Služby od živnostníkov a obchodných spoločností z pohľadu ochrany osobných údajov

12.12.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ako sú údaje živnostníka chápané z pohľadu ochrany osobných údajov?

28.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov z pohľadu správcu bytového domu v roku 2019

28.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Registrácia zamestnancov na školenie v roku 2019

19.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Poučenie pre osoby, ktoré pracujú s osobnými údajmi v roku 2018

5.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vysielanie a vyhlásenie mena a priezviska súťažiaceho z pohľadu ochrany osobných údajov v roku 2018

5.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Žiadosť súdu o osobné údaje v prípade rozvodu v roku 2018

2.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sledovanie psychologického stavu zamestnancov z pohľadu ochrany osobných údajov v roku 2018

29.10.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zasielanie vianočných darčekov pre obchodných partnerov z pohľadu GDPR v roku 2018

22.10.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test kompatibility v roku 2018

17.10.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozdiel medzi testom zlúčiteľnosti a balančným testom z hľadiska GDPR v roku 2018

17.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Poverenie externého dodávateľa na spracovanie mzdovej a personálnej agendy z pohľadu GDPR

5.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Aplikovateľnosť Rozhodnutia SDEÚ Unabhängiges Landeszentrum für Datenschutz Schleswig Holstein proti Wirtschaftsakademie Schleswig Holstein GmbH z 5.6.2018

5.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Dokumentácia GDPR po 25.5.2018

4.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Prezenčná listina na schôdzi vlastníkov bytov a nebytových priestorov z hľadiska GDPR v roku 2018

30.7.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracovateľské záznamy a kamerové systémy z pohľadu GDPR v roku 2018

23.7.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zverejňovanie fotografií detí na sociálnych sieťach v roku 2018

3.7.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zverejňovanie fotografií detí na sociálnych sieťach v roku 2018

26.6.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmluva o správe domu a spracovanie osobných údajov v roku 2018

21.6.2018, JUDr. Alexander Škrinár, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kopírovanie úradných dokumentov v roku 2018

21.6.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov v roku 2018

20.6.2018, Advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s. r. o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracúvanie osobných údajov podľa GDPR v roku 2018

19.6.2018, Advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s. r. o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kedy teda bude potrebné postupovať iba podľa zákona a kedy aj podľa zákona a aj podľa nariadenia?Garancia

11.5.2018, Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov