dnes je 9.12.2022

Doplnenie zákona o ochrane osobných údajov od 30.3.2022Garancia

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajovGarancia

31.1.2018, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti prevádzkovateľov podľa GDPR a zákona o ochrane osobných údajov v roku 2022ZáznamGarancia

31.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:48:08

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Informácia o spracúvaní osobných údajov - Pre informačný systém: IS oznamovanie protispoločenskej činnostiGarancia

7.1.2022, Zdroj: Regionálny úrad verejného zdravotníctva Veľký Krtíš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ochrana osobných údajov z pohľadu správcu bytového domu v roku 2019

28.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracúvanie osobných údajov v zmluváchGarancia

4.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Bezpečnostný projekt podľa GDPRGarancia

22.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výzva na predkladanie návrhov na kandidáta na predsedu Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republikyGarancia

31.12.2021, Zdroj: Úrad vlády Slovenskej Republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výklad pojmov: Informačný systémArchív

15.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

8.12.2022, Verlag Dashofer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

ÚOOÚ SR k odpisom registra trestov pedagogických a odborných zamestnancovArchív

15.7.2019, Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzťah nariadenia EÚ ,,GDPR" a pozemkových spoločenstiev (I.) - všeobecne

2.1.2019, Mgr. Martin Illáš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Metodické usmernenie č. 1/2018 - Inštitút zodpovednej osoby v podmienkach obcí a miest

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie prevádzkovateľa o porušení ochrany osobných údajov Úradu na ochranu osobných údajov SRGarancia

21.1.2022, Zdroj: Slovensko.sk ústredný portál verejnej správy, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pôsobnosť nového zákona podľa GDPRGarancia

12.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Písomné poverenieGarancia

24.11.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o pravidlách a postupoch spracovania a ochrany osobných údajov pri zabezpečovaní personálno-mzdovej agendyGarancia

25.11.2022, Ing. Zuzana Neupauerová, PhD., JUDr. Juraj Mezei, PhD., Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zabezpečenie priebehu volieb a ochrana osobných údajov voličov

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

9/1995 Zbierka ÚSGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nástup novej legislatívy v oblasti ochrany osobných údajov - krátky sprievodca pre mestá a obce

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákonnosť spracúvania osobných údajovGarancia

19.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vyjadrenie úradu k plánovanému plošnému testovaniu obyvateľstva na Covid 19

22.10.2020, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Osobné údaje detíGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Vyriausioji tarnybinės etikos komisijaGarancia

19.8.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Fotografie a ich použitie z hľadiska GDPR

26.8.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Atrapy kamier na pracoviskuGarancia

30.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

8.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Internetové obchody a GDPRGarancia

5.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

E-shop a GDPR v roku 2022Garancia

6.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zálohovanie dát v praxi a GDPRGarancia

12.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosť určenia zodpovednej osobyGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov a informovanie dotknutej osobyGarancia

8.12.2022, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečné mazanie a likvidácia osobných údajovGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Úlohy zodpovednej osoby (Data protection officer)Garancia

1.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hlavné zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

4.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Obsah dokumentu bezpečnostnej smernice v roku 2019

30.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov