dnes je 3.7.2022

Doplnenie zákona o ochrane osobných údajov od 30.3.2022Garancia

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Metodika k GDPR a novému zákonu o ochrane osobných údajov

10.5.2018, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajovGarancia

31.1.2018, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti a úlohy zodpovednej osobyGarancia

18.4.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Odkiaľ prišla problematika ochrany osobných údajov?Archív

25.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Písomné poverenieGarancia

15.4.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie prevádzkovateľa o porušení ochrany osobných údajov Úradu na ochranu osobných údajov SRGarancia

21.1.2022, Zdroj: Slovensko.sk ústredný portál verejnej správy, Zdroj: Verlag Dashöfer

Samospráva a nová legislatíva v oblasti ochrany osobných údajov

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Informácia o spracúvaní osobných údajov - Pre informačný systém: IS oznamovanie protispoločenskej činnostiGarancia

7.1.2022, Zdroj: Regionálny úrad verejného zdravotníctva Veľký Krtíš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výzva na predkladanie návrhov na kandidáta na predsedu Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republikyGarancia

31.12.2021, Zdroj: Úrad vlády Slovenskej Republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Účely spracúvania osobných údajovGarancia

28.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

ÚOOÚ SR k odpisom registra trestov pedagogických a odborných zamestnancovArchív

15.7.2019, Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Bezpečnostný projekt podľa GDPRGarancia

22.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výklad pojmov: Informačný systémArchív

15.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzťah nariadenia EÚ ,,GDPR" a pozemkových spoločenstiev (I.) - všeobecne

2.1.2019, Mgr. Martin Illáš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákonnosť spracúvania osobných údajovGarancia

19.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

9/1995 Zbierka ÚSGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pôsobnosť nového zákona podľa GDPRGarancia

12.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Právo dotknutej osoby informovanosť o všetkých osobných údajochGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Tu sú dôvody prečo so správnym nastavením systému ochrany osobných údajov nie je spojené vynakladanie neprimeraných výdavkovArchív

18.3.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Priama aplikovateľnosť GDPRGarancia

14.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov z pohľadu správcu bytového domu v roku 2019

28.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

RozhodnutieGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súdny dvor vyhlásil rozhodnutie vo veci Schrems vs Data Protection Commisioner

13.8.2018, Zdroj: www.curia.europa.eu (http://www.curia.europa.eu)

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test zlučiteľnosti podľa GDPRGarancia

26.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajov od 25.5.2018Garancia

24.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Často kladené otázky k Nariadeniu a zákonu č. 18/2018 z. z.

4.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o pravidlách a postupoch spracovania a ochrany osobných údajov pri zabezpečovaní personálno-mzdovej agendyGarancia

20.4.2022, Ing. Zuzana Neupauerová, PhD., JUDr. Juraj Mezei, PhD., Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pseudonymizácia a anonymizácia osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Základné zásady spracúvania osobných údajovGarancia

14.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Koronavírus a spracúvanie osobných údajov (aktualizované 13.3.2020)

16.3.2020, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Úrad vlády SR zverejnil zoznam kandidátov na predsedu Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republikyGarancia

25.1.2022, Zdroj: Úrad vlády Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nález ÚSGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

10.2.2022, Zdroj: Verlag Dashofer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie porušenia ochrany osobných údajov

14.5.2018, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosť určenia zodpovednej osobyGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov