dnes je 16.4.2024

Doplnenie zákona o ochrane osobných údajov od 30.3.2022Archív

23.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnosti prevádzkovateľov podľa GDPR a zákona o ochrane osobných údajov v roku 2022Záznam

31.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:48:08

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajovGarancia

31.1.2018, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti a úlohy zodpovednej osobyGarancia

19.6.2023, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamerový systémGarancia

19.6.2023, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M. , Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozosielanie marketingových e-mailov a GDPR v roku 2020Archív

30.11.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

Právo dotknutej osoby informovanosť o všetkých osobných údajochGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Odkiaľ prišla problematika ochrany osobných údajov?Archív

25.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Test zlučiteľnosti podľa GDPRGarancia

26.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zverejňovanie osobných údajov zamestnancovArchív

24.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Smernica o pravidlách a postupoch spracovania a ochrany osobných údajov pri zabezpečovaní personálno-mzdovej agendyGarancia

19.6.2023, Ing. Zuzana Neupauerová, PhD., JUDr. Juraj Mezei, PhD., Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovArchív

2.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovArchív

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosť určenia zodpovednej osobyGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákonnosť spracúvania osobných údajovGarancia

19.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Priama aplikovateľnosť GDPRGarancia

14.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kontrola spracúvania osobných údajov - Plán kontrol na rok 2022Archív

4.2.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov, Zdroj: Verlag Dashöfer

Smernica na ochranu osobných údajovArchív

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Základné zásady spracúvania osobných údajovGarancia

14.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Osobné údaje detíGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Posúdenie rizík súvisiacich so spracúvaním osobných údajovGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hlavné zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

4.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výzva na predkladanie návrhov na kandidáta na predsedu Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republikyArchív

31.12.2021, Zdroj: Úrad vlády Slovenskej Republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Písomné poverenieGarancia

19.6.2023, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M. , Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pôsobnosť nového zákona podľa GDPRGarancia

12.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

K billboardom „XXX áno, GDPR nie."Archív

9.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor súhlasu podľa GDPRArchív

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Účely spracúvania osobných údajovGarancia

28.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

VYDÁVANIE VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉHO NARIADENIA PRI STANOVOVANÍ MIESTNYCH POPLATKOVGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie IIGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

RozhodnutieGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Návrh zákona o ochrane, podpore a odmeňovaní osôb aktívne bojujúcich proti korupcii - dôvodová správaArchív

19.1.2022, Zdroj: Národná rada Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

9/1995 Zbierka ÚSGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

ZÁKLADNÉ PRÁVO ÚČASTNÍKOV KONKURZNÉHO KONANIA NA SLOBODNÝ PRÍSTUP K INFORMÁCIÁMGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nález ÚSGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Vyriausioji tarnybinės etikos komisija

19.8.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov