dnes je 19.6.2024

Novela kyberzákona je v medzirezortnom pripomienkovom konaníGarancia

3.6.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie o zmene a doplnení zákona o ochrane osobných údajov od 1.7.2024Garancia

27.5.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výklad k zákonu č. 99/2024 Z. z. - Zákon o centrálnom informačnom systéme štátnej službyGarancia

17.5.2024, JUDr. Renáta Považanová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Dokumenty k mechanizmu nápravy podľa Rámca pre ochranu osobných údajov medzi EÚ a USAGarancia

9.5.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica k priamemu marketinguGarancia

6.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Interná smernica pre riešenie bezpečnostných incidentovGarancia

3.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o používaní umelej inteligencieGarancia

3.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o bezpečnostných štandardoch pre informačné systémy obceGarancia

2.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Interná smernica o kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica pre riadenie internej bezpečnosti v oblasti ochrany osobných údajov a kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

29.4.2024, Verlag Dashofer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov a informovanie dotknutej osobyGarancia

29.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

26.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Checklist zabezpečenia jednotlivých činností v rámci GDPRGarancia

26.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Záznam o vykonanej kontrole spracúvania osobných údajovGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán kontrol, výkon kontrol, vedenie knihy o incidentochGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

23.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

22.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensko čaká novela kyberzákona - návrhy k nej môže posielať aj verejnosťGarancia

22.4.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

18.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Odštartoval európsky projekt NIS2SKGarancia

18.4.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ako chrániť vaše osobné údaje na sociálnych sieťach?Garancia

17.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vnútropodniková smernica pre prijatie nových zamestnancov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

17.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

5 základných práv dotknutých osôb podľa GDPRGarancia

16.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Právo byť zabudnutý online - Right to be forgottenGarancia

15.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci IAB EuropeGarancia

4.4.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Landeshauptstadt WiesbadenGarancia

27.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci OC/KomisiaGarancia

27.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci MediaMarktSaturnGarancia

20.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Újpesti Polgármesteri HivatalGarancia

19.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hrozia útoky, deepfake videá aj pokusy o ovplyvňovanie verejnej mienkyGarancia

18.3.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Umelá inteligencia má potenciál stať sa hlavným nástrojom zmien v histórii ľudstvaGarancia

14.3.2024, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slováci vnímajú pokles nevyžiadaných volaní, je za tým aj zmena telekomunikačného zákonaGarancia

14.3.2024, Zdroj: Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Endemol Shine FinlandGarancia

13.3.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov