dnes je 3.7.2022

Oznamovanie zmeny adresy osôb so štatútom dočasného útočiskaGarancia

5.4.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oprava nesprávnych osobných údajovGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Lekári si vyskúšali ePN ešte pred jej spustenímGarancia

24.5.2022, Zdroj: Sociálna poisťovňa

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o pravidlách a postupoch spracovania a ochrany osobných údajov pri zabezpečovaní personálno-mzdovej agendyGarancia

20.4.2022, Ing. Zuzana Neupauerová, PhD., JUDr. Juraj Mezei, PhD., Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Získanie súhlasu a prenosnosť osobných údajovGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sociálna poisťovňa predstavila nový Elektronický účet poistencaGarancia

4.5.2022, Zdroj: Sociálna poisťovňa

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Problém GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR a konkrétne problémy samosprávy v roku 2019

25.2.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zabezpečenie priebehu volieb a ochrana osobných údajov voličov

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

VYDÁVANIE VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉHO NARIADENIA PRI STANOVOVANÍ MIESTNYCH POPLATKOVGarancia

12.12.2017, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Často kladené otázky k Nariadeniu a zákonu č. 18/2018 z. z.

4.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov