PDF na stiahnutie

Ak sa stanete našim zákazníkom, získate od nás 4x ročne tlačený zákaznícky spravodaj

 

 

EDITOVATEĽNÉ TLAČIVÁ

 

Najnovšie

Ochrana osobných údajov z pohľadu správcu bytového domu v roku 2019

28.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať, advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Dobrý deň, chcem sa opýtať, správca má zákonnú povinnosť umožniť vlastníkovi bytu alebo nebytového priestoru vyhotoviť kópie z dokumentov týkajúcich sa správy domu. Akou formou môže zabezpečiť ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Registrácia zamestnancov na školenie v roku 2019

19.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, ak sa registrujú zamestnanci na školenie, musí byť nejaké oznámenie ako pre dotknutú osobu, je to na základe súhlasu, alebo na základe plnenia zmluvy. ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vysielanie a vyhlásenie mena a priezviska súťažiaceho z pohľadu ochrany osobných údajov v roku 2018

5.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Máme reláciu, kde vyhlasujeme meno, priezvisko na konci relácie, keď vyhrá na základe, toho, že nám zašlú sms na súťaž. Je možné aby sme takto postupovali, môžeme vyhlásiť meno a priezvisko na ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Poučenie pre osoby, ktoré pracujú s osobnými údajmi v roku 2018

5.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Rada by som sa opýtala, ako by ste mi poradili aby sme poučili všetky osoby, ktoré robia s osobnými údajmi, máme ich veľa sa aby sa nestalo, že niekto nebude poučení o ochrane osobných údajov. ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Žiadosť súdu o osobné údaje v prípade rozvodu v roku 2018

2.11.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Rada by som sa poradila, ak niekto má súd kvôli rozvodu a súd si pýta osobné údaje, to je v poriadku, ale čo keď súd dáva osobné údaje 3 strane / manželovi/ netreba nejaký súhlas? Na ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sledovanie psychologického stavu zamestnancov z pohľadu ochrany osobných údajov v roku 2018

29.10.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, ak máme v práci, že sledujeme psychologicky stav zamestnancov a pomahame im s rozvojom, stava sa ze si pytame aj stav zdravotneho stavu, ako to mame ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zasielanie vianočných darčekov pre obchodných partnerov z pohľadu GDPR v roku 2018

22.10.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Každoročne posielame našim obchodným partnerom vianočné darčeky, chcem sa preto opýtať z hľadiska GDPR či ich budeme môcť zasielať aj tento rok. Od júna zasielame darčeky už len k meninám, k ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test kompatibility v roku 2018

17.10.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Dobrý deň, možete mi povedať ako môžem pracovať pri TESTE KOMPATIBILITY? Pri čom tento test použijeme. Odpoveď: Test kompatibility nie je pojem, ktorý by bol zaužívaným pojmom v právnej ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozdiel medzi testom zlúčiteľnosti a balančným testom z hľadiska GDPR v roku 2018

17.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, aký je rozdiel medzi testom zlučitelnosti a balančným testom? Vopred dakujem. Čo musí obsahovať test zlučiteľnosti? Vopred dakujem. Zuzana Adamcová ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zodpovedná osoba podľa GDPR pre viacero spoločností v roku 2018

14.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer
Rada by som sa opýtala som DPO pre jednu firiem, ale oni majú viac firiem, kvázi je to podskupina firiem. V jednej z firiem mám dohodu o vykonaní prace DPO je možné aby som robila poučenie aj ...
viac
ZámokPrístupné pre: Ochrana osobných údajov
Najčítanejšie
Najnovšie Právne predpisy
  • 317/2018 Z.z. novela zák. č. 461/2003 Z. z. (vyšlo dňa: 19.11.2018 v čiastke č. 116)
  • 318/2018 Z.z. novela zák. č. 553/2003 Z. z. (vyšlo dňa: 20.11.2018 v čiastke č. 117)
  • 323/2018 Z.z. novela zák. č. 222/2004 Z. z. (vyšlo dňa: 20.11.2018 v čiastke č. 117)
  • 325/2018 Z.z. novela op. č. 7/2009 Z. z. (vyšlo dňa: 22.11.2018 v čiastke č. 119)
  • 335/2018 Z.z. novela op. č. 304/2017 Z. z. (vyšlo dňa: 28.11.2018 v čiastke č. 120)
  • 338/2018 Z.z. ustanovuje vzory tlačív daňových priznaní k dani z príjmov (vyšlo dňa: 29.11.2018 v čiastke č. 121)
  • 341/2018 Z.z. novela op. č. 588/2003 Z. z. (vyšlo dňa: 30.11.2018 v čiastke č. 122)
  • 343/2018 Z.z. novela zák. č. 40/1964 Zb. (vyšlo dňa: 5.12.2018 v čiastke č. 124)
  • 344/2018 Z.z. novela zák. č. 85/2005 Z. z. (vyšlo dňa: 6.12.2018 v čiastke č. 125)
  • 345/2018 Z.z. novela zák. č. 343/2015 Z. z. (vyšlo dňa: 6.12.2018 v čiastke č. 125)
SEMINÁRE - AKTUÁLNA PONUKA
11.12.2018, Bratislava
Lektor: PaedDr. Mgr. Daniela Pivovarová
Školenie je určené pre agentúry, ktoré dočasne prideľujú zamestnancov i pre spoločnosti, ktoré ich dočasne užívajú. Prihláška tu!
14.12.2018, Bratislava
Lektor: JUDr. Alena Huťanová
Počas školenia Vás lektorka oboznámi s aktuálnym stavom legislatívy týkajúcej sa medzinárodného zamestnávania, vysielania a medzinárodného prenájmu zamestnancov ako aj s povinnosťami, ktoré pre zamestnávateľa z neho vyplývajú. Prihláška tu!
23.1.2019, Bratislava
Lektor: JUDr. Miroslava Verčíková
Počas školenia Vám poskytneme všetky potrebné informácie súvisiace s novým zákonom o ochrane osobných údajov v kontexte jeho poslednej novely vrátane informácii o jeho vykonávacích predpisoch. Prihláška tu!
26.2.2019 - 28.2.2019, Bratislava
Lektor: Júlia Pšenková, JUDr. Alena Huťanová
Trojdňové školenie určené špeciálne pre mzdárov a personalistov. Namiešali sme pre Vás koktejl najžiadanejších tém. Prihláška tu!
6.3.2019, Bratislava
Lektor: Júlia Pšenková
Stretávate sa s problematikou súbehu viacerých funkcií štatutárneho orgánu a chcete mať istotu, že všetko máte zastrešené v súlade s aktuálnou legislatívou? Prihláška tu!
14.3.2019, Bratislava
Lektor: JUDr. Alena Huťanová
Seminár, ktorý zaberie jedno doobedie Vám objasní problematiku nerovnomerného rozvrhnutia pracovného času, s ktorým majú účtovníci často problém. Prihláška tu!
23.9.2019, Bratislava
Lektor: Júlia Pšenková
Vyriešte problematiku cestovných náhrad na našom poldňovom školení. Dozviete sa aké nároky vznikajú pri tuzemskej i zahraničnej pracovnej ceste zamestnancom i štatutárom. Prihláška tu!
 Váš názor
Čo by ste zmenili na tomto portáli?
 Úspešne odoslané
Input: