dnes je 3.7.2022

Problém GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR a zamestnávateľGarancia

25.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vecná pôsobnosť GDPRGarancia

5.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Internetové obchody a GDPRGarancia

5.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test proporcionality podľa GDPRGarancia

11.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nové definície pojmov v GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR v roku 2020ZáznamGarancia

1.7.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:54:17

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR v čase COVID-19Záznam

20.5.2020, JUDr. Helga Maďarová, CIPP/E, CIPM, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:53:25

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejne prístupné miesto podľa GDPRGarancia

7.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti zamestnancov súvisiace s GDPRGarancia

15.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dokumentácia GDPR po 25.5.2018

4.9.2018, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Cestovný ruch podľa GDPRGarancia

24.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sankcie za porušenie GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnostný projekt podľa GDPRGarancia

22.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Priama aplikovateľnosť GDPRGarancia

14.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test zlučiteľnosti podľa GDPRGarancia

26.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

K billboardom „XXX áno, GDPR nie."Archív

9.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a návrh ePrivacy nariadeniaGarancia

14.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamerový systém v súlade s GDPRGarancia

25.4.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Časový limit na implementáciu nariadenia GDPRGarancia

29.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Obsah bezpečnostnej dokumentácie podľa GDPRGarancia

4.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pôsobnosť nového zákona podľa GDPRGarancia

12.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ako vybrať firmu implementujúcu GDPRGarancia

19.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zálohovanie dát v praxi a GDPRGarancia

12.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Fotografie a ich použitie z hľadiska GDPR

26.8.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR a návrh ePrivacy nariadeniaGarancia

31.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sprostredkovateľská zmluva z pohľadu GDPR v roku 2019

12.2.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracúvanie osobných údajov podľa GDPR v roku 2018

19.6.2018, Advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s. r. o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Včasná obnova osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR - nápady tak dobré, až musia byť povinnéZáznamGarancia

9.4.2018, Pavol Lupták, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:40:14

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovenská republika medzi krajinami, ktoré implementovali GDPR

22.5.2018, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

8.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novinky súvisiace s GDPR v roku 2020Záznam

29.10.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:00:00

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR a konkrétne problémy samosprávy v roku 2019

25.2.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejné akcie a vytváranie fotografií podľa GDPR v roku 2019

22.3.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pseudonymizácia a anonymizácia osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Testovanie bezpečnosti osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

CHECKLIST ZABEZPEČENIA JEDNOTLIVÝCH ČINNOSTÍ V RÁMCI GDPR od 25.5.2018Garancia

21.5.2018, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hlavné zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

4.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Určenie právneho základu pre GDPR v roku 2019

7.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Mobilná aplikácia “GDPR in Your Pocket”Garancia

18.3.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR Nariadenie - Notifikácia porušenia ochrany osobných údajovZáznamGarancia

6.4.2018, Mgr. Zuzana Motúzová, JUDr. Pavol Lacko LL.M., advokátska kancelária Motúzová & Lacko, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:45:09

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamery a evidencia vstupu u prenajímateľa z pohľadu GDPR

30.8.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Informácie na webovej stránke ohľadom GDPR vo viacerých jazykoch

3.1.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

CHECKLIST ZABEZPEČENIA NAVRHOVANEJ DOKUMENTÁCIE V RÁMCI GDPR od 25.5.2018Garancia

21.5.2018, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzťah nariadenia EÚ ,,GDPR" a pozemkových spoločenstiev (I.) - všeobecne

2.1.2019, Mgr. Martin Illáš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zabezpečenie odolnosti systémov spracúvania osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas zamestnanca s fotografiou z pohľadu GDPR v roku 2019

15.7.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Metodika k GDPR a novému zákonu o ochrane osobných údajov

10.5.2018, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov