dnes je 19.6.2024

GDPR a zamestnávateľArchív

25.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Problém GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test proporcionality podľa GDPRArchív

11.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Priama aplikovateľnosť GDPRGarancia

14.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Test zlučiteľnosti podľa GDPRGarancia

26.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR v podmienkach nemocniceArchív

13.9.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vernostný program a GDPRArchív

20.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR v čase COVID-19Záznam

20.5.2020, JUDr. Helga Maďarová, CIPP/E, CIPM, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:53:25

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnostný projekt podľa GDPRGarancia

22.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Internetové obchody a GDPRGarancia

5.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Cestovný ruch podľa GDPRGarancia

24.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sankcie za porušenie GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nové definície pojmov v GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR a pracovnoprávne vzťahyZáznam

27.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:41:34

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR v roku 2020ZáznamGarancia

1.7.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:54:17

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

K billboardom „XXX áno, GDPR nie."Archív

9.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vecná pôsobnosť GDPRGarancia

5.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Sankcie za porušenie GDPRArchív

25.8.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Verejne prístupné miesto podľa GDPRGarancia

7.3.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti zamestnancov súvisiace s GDPRArchív

15.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pôsobnosť nového zákona podľa GDPRGarancia

12.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Obsah bezpečnostnej dokumentácie podľa GDPRArchív

4.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ako vybrať firmu implementujúcu GDPRGarancia

19.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamerový systém v súlade s GDPRArchív

25.4.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a návrh ePrivacy nariadeniaGarancia

14.2.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR vo vzťahu k personálnej agendeArchív

12.4.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a návrh ePrivacy nariadeniaGarancia

31.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zálohovanie dát v praxi a GDPRGarancia

12.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnostný incident z pohľadu GDPRArchív

7.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o slobodnom prístupe k informáciám a GDPRZáznam

8.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:45:06

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novinky súvisiace s GDPR v roku 2020Záznam

29.10.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:00:00

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Časový limit na implementáciu nariadenia GDPRGarancia

29.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

8.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nahrávanie zasadnutí obecného zastupiteľstva a GDPRArchív

10.1.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a pracovná zmluva - chyby v praxi pri pracovnej zmluveGarancia

2.11.2023, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

E-shop a GDPR v roku 2022Archív

6.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o slobodnom prístupe k informáciám a GDPRArchív

17.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zasielanie elektronických súborov v súlade s GDPRArchív

31.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Súbory cookies a GDPR v roku 2022Archív

20.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Testovanie bezpečnosti osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Včasná obnova osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Hlavné zmeny v ochrane osobných údajov podľa GDPRGarancia

4.1.2018, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

5 základných práv dotknutých osôb podľa GDPRGarancia

16.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Mobilná aplikácia “GDPR in Your Pocket”

18.3.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pseudonymizácia a anonymizácia osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Fotografie a ich použitie z hľadiska GDPR v roku 2022Záznam

18.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:44:55

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Checklist zabezpečenia jednotlivých činností v rámci GDPRGarancia

26.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

GDPR Nariadenie - Notifikácia porušenia ochrany osobných údajovZáznamGarancia

6.4.2018, Mgr. Zuzana Motúzová, JUDr. Pavol Lacko LL.M., advokátska kancelária Motúzová & Lacko, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:45:09

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Meranie telesnej teploty zamestnancov v čase pandémie a GDPRArchív

3.4.2020, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer