dnes je 3.7.2022

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

10.2.2022, Zdroj: Verlag Dashofer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Štandardné zmluvné doložky pre sprostredkovateľov

2.10.2020, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pri žiadosti o dočasné útočisko možno využiť elektronický registračný formulárGarancia

10.3.2022, Zdroj: Ministerstvo vnútra, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výzva na predkladanie návrhov na kandidáta na predsedu Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republikyGarancia

31.12.2021, Zdroj: Úrad vlády Slovenskej Republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Záznam o vykonanej kontrole spracúvania osobných údajovGarancia

21.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán kontrol, výkon kontrol, vedenie knihy o incidentochGarancia

21.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Práva dotknutých osôb

7.9.2020, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Dohoda o poskytovaní výplatnej pásky e-mailomArchív

31.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ako správne ohraničiť účely spracúvania osobných údajov v záznamoch o spracovateľských činnostiachArchív

2.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

28. január 2020 Deň ochrany osobných údajov

24.1.2020, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica pre prijatie nových zamestnancov z pohľady ochrany osobných údajovGarancia

21.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Humanitárna pomoc pre Ukrajinu na OpenDataGarancia

15.3.2022, Zdroj: Finančná správa SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov a poučenie subjektov údajovArchív

24.5.2018, Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

21.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ako si vybaviť EORI čísloGarancia

11.3.2022, Zdroj: Finančná správa SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zabezpečenie odolnosti systémov spracúvania osobných údajov ako požiadavka GDPRGarancia

9.12.2017, PhDr. Peter Veselý, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

21.5.2018, PhDr. Anna Miklošová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nástup novej legislatívy v oblasti ochrany osobných údajov - krátky sprievodca pre mestá a obce

25.2.2019, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov