dnes je 16.7.2024

Umelá inteligencia a ochrana osobných údajovZáznamGarancia

10.7.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:00:00

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Podrobnosti k opatreniu č. 149/2024 Z. z. - Opatrenie MPSVaR SR o úprave súm životného minimaGarancia

4.7.2024, JUDr. Renáta Považanová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov pre starostov a obecné úradyZáznamGarancia

27.6.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:45:39

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Poslanci zvolili predsedníčku ÚOOÚGarancia

27.6.2024, Zdroj: NRSR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmeny v zákone o ochrane osobných údajov od 1. 7. 2024Garancia

26.6.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a jeho dopad na podnikanieGarancia

24.6.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci C‑741/21 GP proti juris GmbHGarancia

20.6.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novela kyberzákona je v medzirezortnom pripomienkovom konaníGarancia

3.6.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pripravované zmeny v pracovnom práve v roku 2024ZáznamGarancia

29.5.2024, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:28:48

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie o zmene a doplnení zákona o ochrane osobných údajov od 1.7.2024Garancia

27.5.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výklad k zákonu č. 99/2024 Z. z. - Zákon o centrálnom informačnom systéme štátnej službyGarancia

17.5.2024, JUDr. Renáta Považanová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov pri práci účtovníkaZáznamGarancia

17.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:50:40

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novely zákona o sociálnom poistení č. 461/2003 Z. z. a aplikačná prax v r. 2024ZáznamGarancia

17.5.2024, PaedDr. Mgr. Daniela Pivovarová, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:54:38

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Dokumenty k mechanizmu nápravy podľa Rámca pre ochranu osobných údajov medzi EÚ a USAGarancia

9.5.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica k priamemu marketinguGarancia

6.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Interná smernica pre riešenie bezpečnostných incidentovGarancia

3.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o používaní umelej inteligencieGarancia

3.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o bezpečnostných štandardoch pre informačné systémy obceGarancia

2.5.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Interná smernica o kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica pre riadenie internej bezpečnosti v oblasti ochrany osobných údajov a kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.4.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

29.4.2024, Verlag Dashofer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov a informovanie dotknutej osobyGarancia

29.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

26.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Checklist zabezpečenia jednotlivých činností v rámci GDPRGarancia

26.4.2024, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Záznam o vykonanej kontrole spracúvania osobných údajovGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán kontrol, výkon kontrol, vedenie knihy o incidentochGarancia

25.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

24.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

23.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

22.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensko čaká novela kyberzákona - návrhy k nej môže posielať aj verejnosťGarancia

22.4.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

18.4.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov