dnes je 23.2.2024

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Direktor na Glavna direkcija „Nacionalna policia“ pri MVR - SofijaGarancia

23.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nová výzva podporí subjekty verejnej správy v oblasti kybernetickej a informačnej bezpečnostiGarancia

23.2.2024, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Oznámenie o dočasnom zastavení poskytovania písomných konzultáciíGarancia

22.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Metodické usmernenie č. 1/2023 Monitorovanie kamerovými zariadeniami fyzických osôb na rodinnom domeGarancia

22.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnejší digitálny svet: Do účinnosti vstupuje akt o digitálnych službáchGarancia

22.2.2024, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Monitorovanie vozidiel pomocou GPSGarancia

21.2.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dôvody a spôsoby monitorovania zamestnancov v predzmluvných vzťahochGarancia

20.2.2024, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dohoda štátov EÚ na akte o umelej inteligencii: Významný krok Slovenska k posilneniu dôvery a transparentnosti pri vývoji umelej inteligencieGarancia

14.2.2024, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nová „CyberAréna“ pripraví odborníkov na boj proti kybernetickým hrozbámGarancia

12.2.2024, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Österreichische DatenschutzbehördeGarancia

7.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pravidlá poskytovania písomných konzultácií v oblasti ochrany osobných údajovGarancia

6.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Krankenversicherung NordrheinGarancia

5.2.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

EDPB spúšťa nástroj na kontrolu webových stránokGarancia

31.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Gemeinde Ummendorf a vo veci Natsionalna agentsia za prihoditeGarancia

29.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán obnovy očami Lívie VašákovejPodcastGarancia

25.1.2024, Ing. Lívia Vašáková, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka záznamu: 00:24:47

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Belgické kráľovstvo (Données traitées par un journal officiel)Garancia

23.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Predpovede NBÚ na rok 2024: Nová smernica a staronové útokyGarancia

15.1.2024, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Krankenversicherung NordrheinGarancia

12.1.2024, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

USB-C ako jediná nabíjačka: chráňte sa pred kyberzločincami!Garancia

11.1.2024, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

V medzirezortnom pripomienkovom konaní je návrh vyhlášky o zaručenej konverziiGarancia

20.12.2023, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov v roku 2024ZáznamGarancia

19.12.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:35:49

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Voľný pohyb osobných údajovGarancia

18.12.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci SCHUFA Holding (Určenie skóre) a vo veci SCHUFA Holding (Odpustenie zostatku dlhu)Garancia

18.12.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Cyber security v roku 2024PodcastGarancia

18.12.2023, Martin Florián, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka záznamu: 00:47:32

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Nacionalinis visuomenės sveikatos centras a vo veci Deutsche WohnenGarancia

15.12.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov na letiskuGarancia

14.12.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ochrana súkromia a osobných údajov vo svetle systémov umelej inteligencieGarancia

12.12.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Ligue des droits humains (Overenie spracúvania dozorným orgánom)Garancia

1.12.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensku chýbajú audítori kybernetickej bezpečnostiGarancia

30.11.2023, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejná konzultácia EDPB k Usmerneniam o technickom rozsahu pôsobnosti čl. 5 ods. 3 ePrivacy smerniceGarancia

27.11.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Gesamtverband Autoteile-Handel (Prístup k informáciám o vozidlách)Garancia

22.11.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pravidlá poskytovania písomných konzultácií v oblasti ochrany osobných údajovGarancia

9.11.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov