dnes je 28.1.2023

Zverejňovanie osobných údajov obcou v miestnych novináchGarancia

26.1.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság HatóságGarancia

23.1.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Österreichische Post (Informations relatives aux destinataires de données personnelles)Garancia

20.1.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zverejňovanie zápisníc a uznesení zo zasadnutí obecného zastupiteľstva a GDPRGarancia

17.1.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávanie zasadnutí obecného zastupiteľstva a GDPRGarancia

10.1.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Datadysten - vzdelávacia hra pre deti o ich právach v oblasti ochrany údajovGarancia

10.1.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Project byDesign pre malé a stredné podnikyGarancia

4.1.2023, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov a kyberšikanaGarancia

3.1.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Inspektor v Inspektorata kam Visshia sadeben savetGarancia

30.12.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Google (Déréférencement d’un contenu prétendument inexact)Garancia

23.12.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Heslovanie súborovGarancia

22.12.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Spracúvanie osobných údajov uchádzačov o zamestnanieGarancia

20.12.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie SD EÚ v spojených veciach Luxembourg Business Registers a SovimGarancia

16.12.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracúvanie osobných údajov samosprávnym orgánomGarancia

13.12.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozhodnutie Všeobecného súdu EÚ vo veci WhatsApp Ireland proti Európskemu výboru pre ochranu údajovGarancia

12.12.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov a informovanie dotknutej osobyGarancia

8.12.2022, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajovGarancia

8.12.2022, Verlag Dashofer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Checklist zabezpečenia jednotlivých činností v rámci GDPRGarancia

7.12.2022, Verlag Dashöfer, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Záznam o vykonanej kontrole spracúvania osobných údajovGarancia

7.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Plán kontrol, výkon kontrol, vedenie knihy o incidentochGarancia

6.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vzor súhlasu podľa GDPRGarancia

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre predaj produktov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

5.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nevyžiadané volania pod svojou kontrolou: Zaregistrujte sa do zoznamu a vyjadrite tak nesúhlas s prijímaním marketingových volaníGarancia

5.12.2022, Zdroj: Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica záznamu o poučení oprávnenej osoby pre marketingovú činnosť z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

2.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica spracovania systému účtovníctva z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica na ochranu osobných údajovGarancia

1.12.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Atrapy kamier na pracoviskuGarancia

30.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Interná smernica o prijímaní a vybavovaní oznámení o protispoločenskej činnostiGarancia

30.11.2022, JUDr. Lucia Sabová Danková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica kamerového systému z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

30.11.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vnútropodniková smernica pre prijatie nových zamestnancov z pohľadu ochrany osobných údajovGarancia

29.11.2022, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2023 | 2022 | 2021 | 2020
Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracovanie údajov samosprávami a školamiZáznamGarancia

29.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:52:01

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica k priamemu marketinguGarancia

28.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o pravidlách a postupoch spracovania a ochrany osobných údajov pri zabezpečovaní personálno-mzdovej agendyGarancia

25.11.2022, Ing. Zuzana Neupauerová, PhD., JUDr. Juraj Mezei, PhD., Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kamerový systémGarancia

25.11.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zabezpečenie webového sídla šifrovanímGarancia

25.11.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Písomné poverenieGarancia

24.11.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti a úlohy zodpovednej osobyGarancia

24.11.2022, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Mgr. Laura Fotopulosová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Grantový program Zrelý na dobu digitálnu 2022Garancia

24.11.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov