dnes je 11.8.2022

Výzva proti hoaxom a dezinformáciám je už vyhlásenáGarancia

11.8.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracúvanie osobných údajov v podmienkach hotelovGarancia

10.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

ARC project - kampaň na zvyšovanie informovanosti pre malé a stredné podniky (SMEs)Garancia

9.8.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vyhlasuje na podporu boja proti hoaxom a dezinformáciám novú výzvu za 200 000 eurGarancia

9.8.2022, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Včasné hlásenie incidentu a únik dát desiatok miliónov hráčovGarancia

8.8.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Poverenie oprávnenej osobyGarancia

3.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Memorandum o spolupráci NASES A FIIT STUGarancia

1.8.2022, Zdroj: Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

NASES sťahuje datacentrum do nových priestorovGarancia

29.7.2022, Zdroj: Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Varovanie pred kritickou zraniteľnosťou v e-commerce platforme PrestaShopGarancia

28.7.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kontrola zo strany Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republikyGarancia

27.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potenciálny rekord v krádeži dát a kariérna zmena kyberzločincaGarancia

25.7.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súbory cookies a GDPR v roku 2022Garancia

20.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Phishing - kybernetická hrozba, ktorá nás môže pripraviť o osobné údajeGarancia

13.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ďalší úspech kyberbezpečnostných zložiek na Ukrajine a krádež kryptomienGarancia

13.7.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

E-shop a GDPR v roku 2022Garancia

6.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Varovanie pred zvýšeným rizikom kybernetických bezpečnostných útokovGarancia

6.7.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Verejná konzultácia EDPB k Usmerneniam o certifikácii ako nástroji na prenosyGarancia

4.7.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmeny v Zákonníku práce v roku 2022ZáznamGarancia

4.7.2022, Mgr. Zuzana Šteflová, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:48:30

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Najčastejšie kybernetické hrozby v súčasnosti - phishingZáznamGarancia

4.7.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:47:03

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Inovácie ransomvérovej skupiny a vlna zatýkaniaGarancia

1.7.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Výmena skúseností s českým NÚKIBGarancia

1.7.2022, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci LeistritzGarancia

30.6.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Posúdenie vplyvu na ochranu údajovGarancia

29.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Aplikácia pre všetkých slovenských cestovateľovGarancia

28.6.2022, Zdroj: slovensko.sk

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novela infozákona schválená parlamentomGarancia

27.6.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Ligue des droits humainsGarancia

23.6.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracúvaním osobných údajovGarancia

22.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Spúšťa sa prelomový projekt Slovensko v mobile, ktorý umožní prístup k elektronickým službám štátu jednoducho cez smartfónGarancia

22.6.2022, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Slovensko v mobileGarancia

21.6.2022, Zdroj: slovensko.sk

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Interná smernica pre riešenie bezpečnostných incidentovGarancia

20.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Štát spúšťa projekt Slovensko v mobileGarancia

20.6.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Európska komisia predstaví nový posilnený Kódex postupov proti dezinformáciámGarancia

20.6.2022, Zdroj: Rada pre vysielanie a retransmisiu

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novela zákona o kybernetickej bezpečnostiGarancia

16.6.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Povinnosti zamestnancov súvisiace s GDPRGarancia

15.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Často kladené otázky k štandardným zmluvným doložkámGarancia

14.6.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Smernica o bezpečnostných štandardoch pre informačné systémy obceGarancia

13.6.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rezort práce zintenzívňuje ochranu detí aj v digitálnom priestoreGarancia

10.6.2022, Zdroj: Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov