dnes je 2.10.2022

Zmeny v pracovnoprávnych predpisoch v roku 2023ZáznamGarancia

28.9.2022, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:28:29

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novela zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám od 1.8.2022ZáznamGarancia

28.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:43:34

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Likvidácia osobných údajovGarancia

27.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a pracovnoprávne vzťahyZáznamGarancia

27.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:41:34

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kybernetické hrozby v podnikaní - ako im predísťZáznamGarancia

27.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:34:43

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

ePN (právny stav k 23.08.2022)ZáznamGarancia

22.9.2022, PaedDr. Mgr. Daniela Pivovarová, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:57:38

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Marketingové volania už len s predvoľbou (0)888. Vy sa rozhodnete či hovor zdvihnete alebo nieGarancia

22.9.2022, Zdroj: Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Infozákon je opäť v medzirezortnom pripomienkovom konaníGarancia

21.9.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Vernostný program a GDPRGarancia

20.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Z riaditeľa informátorGarancia

20.9.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Novela zákona o slobode informácií v MPK do 30.9.2022Garancia

19.9.2022, Zdroj: Slov-lex.sk

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Z rezervy premiéra na podporu vzdelávania, boja proti hoaxom a šikane 300 tisíc eurGarancia

19.9.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Spracúvanie osobných údajov v podmienkach školyGarancia

13.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Kyber-hoax a infikovaný vzorGarancia

13.9.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pripravované zmeny v Zákonníku práce v roku 2022ZáznamGarancia

12.9.2022, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:36:20

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Aktuality z oblasti sociálneho poistenia - webinár otázok a odpovedí - júl 2022ZáznamGarancia

12.9.2022, PaedDr. Mgr. Daniela Pivovarová, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:52:38

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Bezpečnostný incident z pohľadu GDPRGarancia

7.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rezort vnútra spúšťa preventívnu kampaň proti podvodom na seniorochGarancia

5.9.2022, Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Päť prípon, tri útoky a jeden vstupGarancia

5.9.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zasielanie elektronických súborov v súlade s GDPRGarancia

31.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnosti prevádzkovateľov podľa GDPR a zákona o ochrane osobných údajov v roku 2022ZáznamGarancia

31.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:48:08

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zverejňovanie osobných údajov zamestnancovGarancia

24.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Obnova HW vybavenia obcí zapojených do IS DCOMGarancia

23.8.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Veľký úspech antibyrokratickej revolúcie - občanov sme odbremenili už od 500 000 výpisov, ktoré nemuseli predkladať na úradochGarancia

22.8.2022, Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Rozhodnutie SD EÚ vo veci Vyriausioji tarnybinės etikos komisijaGarancia

19.8.2022, Zdroj: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Správne nastavenie súhlasu so spracovaním a ukladaním súborov cookies webových stránokZáznamGarancia

19.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:49:06

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Fotografie a ich použitie z hľadiska GDPR v roku 2022ZáznamGarancia

18.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:44:55

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zatýkanie kyberzločincov a predaj dát TwitterGarancia

18.8.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Pripravuje sa zákon o údajoch - v PK do 13.9.2022Garancia

18.8.2022, Zdroj: Slov-lex.sk

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zákon o slobodnom prístupe k informáciám a GDPRGarancia

17.8.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Žiadosť o nový občiansky preukaz môžete podať skôrGarancia

16.8.2022, Zdroj: Združenie miest a obcí Slovenska

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Zmeny v Zákonníku práce od 1.1.2023ZáznamGarancia

16.8.2022, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:41:14

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Kybernetická bezpečnosť stále nie je prioritou ani v malých a stredných podnikochGarancia

15.8.2022, Zdroj: Národný bezpečnostný úrad

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov

Nová verzia štandardu na klasifikáciu informáciíGarancia

12.8.2022, Zdroj: Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT

Prístupné pre: Ochrana osobných údajov